maandag 19/11/2018
Bijeenkomst in het vicariaat Rotterdam voor penningmeesters, budgethouders en anderen

Het economaat van het Bisdom Rotterdam organiseert enkele malen per jaar bijeenkomsten per vicariaat om kennis en informatie uit te wisselen. Op 19 november vindt de bijeenkomst plaats voor het vicariaat Rotterdam.

Tijdens de bijeenkomst wordt aandacht geschonken aan:
  • de wijze waarop parochies om kunnen gaan met de eisen die voortvloeien uit de gewijzigde wetgeving op het gebied van arbeidsomstandigheden;
  • de stand van zaken inzake de nieuwe automatisering parochies;
  • de opzet rekening en verantwoording;
  • actuele ontwikkelingen.

U kunt zich al aanmelden met onderstaand formulier. Vergeet niet om door te geven welke avond u komt (19 november in Delft, of 20 november op de vicariaatsavond in Zoetermeer).

St. Adelbert kerk

Minervaweg 7
Delft

De inloop is vanaf 19.00 uur, start bijeenkomst om 19.30 uur, afsluiting om 22.00 uur.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.