maandag 18/06/2018
Bijeenkomst in het vicariaat Rotterdam voor penningmeesters, budgethouders en anderen

Het economaat van het Bisdom Rotterdam organiseert enkele malen per jaar bijeenkomsten per vicariaat om kennis en informatie uit te wisselen.

Op 18 juni vindt de bijeenkomst plaats voor het vicariaat Rotterdam.

Tijdens de bijeenkomst wordt aandacht geschonken aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Marieke Wijnbeld, MAÄt Juridische Diensten zal in een presentatie nader ingaan op deze verordening en op de hulpmiddelen die inmiddels beschikbaar zijn gesteld en nog worden ontwikkeld.

Verder wordt onder meer aandacht besteed aan Kerkbalans, de bisschoppelijke machtiging en de stand van zaken met betrekking tot de rekening en verantwoording 2017. Dit laatste ook gezien de ANBI-verplichtingen.

St. Adelbert kerk
Minervaweg 7
Delft

De inloop is vanaf 19.00 uur, start bijeenkomst om 19.30 uur, afsluiting om  22.00 uur.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.