Bisdom Rotterdam Activiteiten

zaterdag 10/10/2020

Diocesane misdienaarsdag (2)

Alle misdienaars die actief zijn in het bisdom Rotterdam zijn uitgenodigd voor de misdienaarsdag op zaterdag 10 oktober.

Tijdens deze dag gaan de misdienaars op speurtocht door de kerk, spelen ze een spel, bekijken liturgische voorwerpen in de sacristie en er is een workshop 'Waarom lezen we de bijbel?' Voor begeleiders en coördinatoren is er een aparte workshop.

Afsluitend is de eucharistieviering met bisschop Van den Hende als hoofdcelebrant. Op de misdienaarsdag is er bijzondere aandacht voor de woorddienst in de eucharistie. Bisschop Van den Hende presenteert op deze dag een speciaal kwartetspel over het Woord van God.

Praktische informatie
Zaterdag 10 oktober van 12:30 tot 16:30 uur. De locatie is de H. Bartholomeuskerk, Veenweg 36 in Nootdorp.

De misdienaarsdag wordt vanwege het coronavirus en het aantal deelnemers ook een tweede dag gehouden, op zaterdag 12 september van 12.30 tot 16.30 uur

Aanmelden kan door het formulier hieronder in te vullen, of een e-mail te sturen naar Monique Meeussen: m.meeussen@bisdomrotterdam.nl

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven