zaterdag 06/04/2019

Diocesane studiedag ‘Orgelmuziek voor hoogfeesten’

Welke orgelmuziek is er beschikbaar voor Hemelvaartsdag, Pinksteren, Drie-eenheid, Sacramentsdag, Maria Tenhemelopneming, Allerzielen, Allerheiligen, Christus Koning?

Organist Aart de Kort geeft op zaterdag 6 april a.s. in de kerk St. Paulus Bekering te Capelle a/d IJssel een lezing waarin hij ingaat op de vele mogelijkheden. Daarnaast zal hij diverse stukken spelen op het schitterende Leeflangorgel dat onlangs hier is geplaatst door orgelmaker Reil (II & Ped. 18 registers).

Datum: zaterdag 6 april 2019
Tijd: aanvang 10.00 uur, einde 14.00 uur
Locatie: Paulus Bekering, Merellaan 352, 2903 GM Capelle a/d IJssel
Kosten: € 10,- inclusief lunch, koffie/thee en hand-out met literatuurverwijzingen

Aanmelden vóór 31 maart 2019 via het aanmeldformulier hieronder of door een e-mail te sturen naar m.schaap@bisdomrotterdam.nl

Vermeld uw naam, adresgegevens én de naam van uw parochie.

Flyer 'Orgelmuziek voor hoogfeesten' (pdf)

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.