zondag 03/05/2020

Geloofsgesprek en mediaviering

Op zondag 3 mei komt het Geloofsgesprek uit het bisdom Rotterdam. Na het Geloofsgesprek wordt de eucharistieviering uitgezonden vanuit de Petruskerk in Roelofarendsveen.

Omdat 3 mei Roepingenzondag is, zijn in het Geloofsgesprek priesterstudent Sander Verschuur en diakenkandidaat Ed Doe te gast. Zij vertellen over hun roeping en het Woord van God. Sander vertelt hoe de roeping van Mozes uit het Oude Testament voor hem betekenis kreeg. En Ed vertelt over de woorden van Maria "Mij geschiede naar uw woord", die hem de weg wezen naar het diaconaat.

Zondag 3 mei NPO2

09.45 uur: Geloofsgesprek met priesterstudent Sander Verschuur en diakenkandidaat Ed Doe
10.00 uur: Uitzending van de eucharistieviering vanuit de Petruskerk in Roelofarendsveen. Pastoor Jack Glas is celebrant