woensdag 02/05/2018

Het verzekeren van risico’s

Op 2 mei wordt een bijeenkomst gehouden voor besturen van parochies en PCI-en. De bijeenkomst gaat over (financiële) risico’s die parochies en PCI-en lopen en over de overwegingen en afwegingen die van belang zijn bij het verzekeren van risico’s. Besturen van parochies en PCI-en ontvangen eind maart de uitnodiging voor deze bijeenkomst.

Het bisdom krijgt met enige regelmaat vragen van parochies en PCI-en over risico’s en verzekeringen, zoals de vraag of vrijwilligers van parochies verzekerd zijn. Dit is het geval. Hiervoor is door het bisdom een collectieve verzekering afgesloten.

Tijdens de bijeenkomst op 2 mei zal een deskundige nader ingaan op risico’s die parochies en PCI-lopen en de overwegingen die een rol spelen bij het al dan niet verzekeren van die risico’s. Er is ruimte om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan.

Bestuurders van parochies en PCI-en kunnen zich aanmelden voor deze bijeenkomst met onderstaand formulier.

19.00 uur (inloop), 19.30 uur (start)
Parochieel centrum De Kapelaan
Nicolaasplein 2
Zoetermeer

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.