vrijdag 10/09/2021

Marriage Course omgeving Gouda en Nieuwkoop

De Marriage Course is voor alle (aanstaande) echtparen die willen werken aan een sterke en blijvende relatie. Tijdens de cursus ga je, in een ontspannen sfeer, met zijn tweeën in gesprek over wat echt belangrijk is voor je relatie, en je verwachtingen voor de toekomst. De cursus is herkenbaar, eerlijk en opbouwend - en met een flinke scheut humor.

Deze Marriage Course wordt gehouden in de parochies Sint Jan de Doper (omgeving Gouda) en Franciscus en Claraparochie (omgeving Nieuwkoop) op acht vrijdagavonden (als corona het toelaat): 10 en 17 september, 1 en 8 en 29 oktober, 5 en 19 en 26 november.

Locatie: Het Schoutenhuis, Julianastraat 4, 2405 CH, Alphen aan den Rijn.

Voor meer informatie: marriagecourse@sintjandd.nl, tel: 0182-513056.

Aanmelding en financiën (kosten per koppel € 200 excl. drankjes): info@rkgroenehart.nl o.v.v: Marriage Course + namen, adres, e-mailadres en telefoonnummer.