Bisdom Rotterdam Activiteiten

zondag 26/03/2017
Deel dit item

Oriƫntatiedag Vronesteyn 2017

Op zondag 26 maart staan de deuren van Vronesteyn wijd open voor mannen die nadenken over het priesterschap of diaconaat.

Misschien denk je erover priester te worden, maar weet je niet wat daar allemaal bij komt kijken. Misschien denk je dat het diaconaat iets voor je is, maar wil je eerst weten wat dat precies in houdt. Of misschien wil je eens met iemand praten omdat je gelooft dat je roeping voelt.

Op de Oriƫntatiedag kun je met al je vragen terecht bij de rector van de priester- en diakenopleiding, en ook bij de spirituaal (de geestelijk leidsman die bij de opleiding is betrokken) en natuurlijk bij de studenten. Je krijgt informatie over het opleidingstraject, de studie, de geestelijke vorming, stages. Je kunt het huis zien waar de studenten wonen, de kapel waar de vieringen worden gehouden, de bibliotheek, de woonkamer. De studenten kunnen je vertellen hoe het is om in Vronesteyn je vorming en toerusting te krijgen en je bijvoorbeeld de studieboeken laten zien.

Vronesteyn is gemakkelijk met de trein te bereiken: vijf minuten lopen vanaf halte Voorburg-Leidschendam.

Oriƫntatiedag Vronesteyn
26 maart
14.00-16.00 uur (inloop 13.30 uur)
Park Vronesteyn 14
2271 HS, Voorburg

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.