zondag 14/03/2021

Online Oriëntatiedag Vronesteyn 2021

Op zondag 14 maart (14.00-16.00 uur) vindt de online Oriëntatiedag van Vronesteyn plaats. Aanmelden voor deze middag kan via rector Broeders.

Tijdens de Oriëntatiedag kunnen mannen (18-45 jaar) die nadenken over het priesterschap of diaconaat in gesprek met de rector en met bisschop Van den Hende over hoe je je roeping serieus kunt onderzoeken en over hoe de diocesane roeping van priesters en diakens allereerst in het leven van de parochies gestalte krijgt.

“Het is niet altijd gemakkelijk de eigen roeping te onderscheiden”, zegt paus Franciscus (boodschap Roepingenzondag 2019). Zeker niet in onze geseculariseerde en drukke werkelijkheid. Vronesteyn wil daarom mannen helpen die nadenken over de vraag of God hen roept tot het ambt van priester of diaken ten dienste van de parochies.