zondag 28/03/2021

Tour of Faith op Palmzondag

Op 28 maart is het Wereldjongerendag. Ben jij tussen de 14-30 jaar dan ben je van harte uitgenodigd om met andere jongeren van het bisdom Rotterdam de Wereldjongerendag te vieren. Mgr. Van den Hende nodigt alle jongeren uit om Palmzondag samen te komen vieren.

We komen deze keer bij elkaar om Palmzondag te vieren. Dat doen we in de H. Liduinakerk, Burg. le Fevre de Montignylaan 17, 3055 LA Rotterdam. (Gratis parkeren en ook gemakkelijk bereikbaar met het OV.)

We zorgen voor een coronaproof programma, zodat we elkaar eindelijk weer eens kunnen zien en spreken.

Programma:

14.00 uur: Eucharistieviering, hoofdcelebrant bisschop Van den Hende
Aansluitend korte catechese
15.30 uur: Emmauswandeling, wij gaan in duo's buiten wandelen en in gesprek aan de hand van richtvragen
16.15 uur: Aanbidding en mogelijkheid tot het ontvangen van het sacrament van boete en verzoening
17.30 uur: Einde

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Of meld je aan via een mail naar d.buhler@bisdomrotterdam.nl. Via Desiree B├╝hler kun je je ook aanmelden voor de WhatsApp-groep van het jongerenpastoraat.

Tour of Faith

De Wereldjongerendag op Palmzondag is een speciale editie van de Tour of Faith. Dit is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren van 16-30 jaar in het bisdom Rotterdam. Tijdens Tour of Faith ben je te gast in een parochie en vier je de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant. Er is een geloofsgesprek en een gezamenlijke (brood)maaltijd als afsluiting. Je bent van harte welkom hieraan deel te nemen. Tour of Faith vindt plaats op de laatste zondag van de maand.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.