Bisdom Rotterdam Activiteiten

zondag 28/03/2021

Tour of Faith op Palmzondag is de Wereldjongerendag 2021

Op 28 maart is het Wereldjongerendag. Ben jij tussen de 14-30 jaar dan ben je van harte uitgenodigd om met andere jongeren van het bisdom Rotterdam de Wereldjongerendag te vieren.

Over de hele wereld komen ieder jaar tieners en jongeren samen voor de viering van Palmzondag. Door de paus is deze dag uitgeroepen tot Wereldjongerendag. Mgr. Van den Hende nodigt alle jongeren uit om Palmzondag samen te komen vieren.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst. Of meld je aan voor de WhatsApp-groep van het jongerenpastoraat via een mail naar d.buhler@bisdomrotterdam.nl.

Tour of Faith

De Wereldjongerendag op Palmzondag is een speciale editie van de Tour of Faith. Dit is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren van 16-30 jaar in het bisdom Rotterdam. Tijdens Tour of Faith ben je te gast in een parochie en vier je de eucharistie met bisschop Van den Hende als celebrant. Er is een geloofsgesprek en een gezamenlijke (brood)maaltijd als afsluiting. Je bent van harte welkom hieraan deel te nemen. Tour of Faith vindt plaats op de laatste zondag van de maand.

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven