zaterdag 08/10/2022

Scratchdag voor gemengde koren

In het verlengde van het diocesane Jaar van het Woord van God (2020) worden in opdracht van het bisdom Rotterdam nieuwe composities gemaakt voor het zingen van de antwoordpsalm in de liturgie. Marc Schaap en Richard Bot coördineren dit project vanuit het bisdom. Beiden zijn ook betrokken bij de Nederlandse Sint-Gregoriusvereniging (NSGV) voor kerkmuziek. Op 8 oktober wordt tijdens een ‘scratchdag’ een deel van de nieuwe composities ingestudeerd.

Deelnemers aan deze studiedag ontvangen bij binnenkomst de koorpartituren. De volledige partituren zijn na de dag zelf te koop door een e-mail te sturen met de gewenste titels en aantallen.

Kosten € 10,- inclusief lunch, koffie/thee en koorpartituur, te betalen bij aanvang van de studiedag. Aanmelden vóór 1 oktober 2022. Vermeld uw naam en adresgegevens én parochie in uw e-mail aan Marc Schaap (m.schaap@bisdomrotterdam.nl).