dinsdag 06/07/2021

Video in de parochie: laat je inspireren door katholiekleven.nl

Katholiekleven.nl is een initiatief van de Nederlandse bisschoppen. Het project startte als website met een videokanaal en maakt inmiddels ook podcasts, artikelen en fotoseries.

Nu parochies steeds meer zijn gaan doen met online video houdt katholiekleven.nl een reeks inspiratieavonden in de bisdommen.

In het bisdom Rotterdam vindt deze avond plaats op dinsdag 6 juli (20.00-21.30 uur) als online Teams bijeenkomst.

Daphne Van Roosendaal (hoofd communicatie bij het bisdom Rotterdam) is projectleider van katholiekleven.nl. Op deze avond vertelt ze over het verhaal achter katholiekleven.nl, de ervaringen van dit nog relatief jonge initiatief dat startte in 2016, en in hoe katholiekleven.nl van betekenis wil zijn voor parochies in het land.

Aanmelden voor deze avond kan via a.donkers@bisdomrotterdam.nl