Bisdom Rotterdam Activiteiten

zaterdag 03/06/2017
Deel dit item

Vuurdoop: vormelingendag

De Vuurdoop is elk jaar een fantastisch evenement voor vormelingen. Het is een dag vol spanning, spektakel en actie voor jongeren die dit jaar gevormd worden of gevormd zijn. Een feestelijke dag: om elkaar te ontmoeten, om alle feestelijkheden rond het vormsel te besluiten en om samen met andere jongeren Kerk te zijn.

De Vuurdoop is echt iets voor jou! Je kunt de toren van de kathedraal beklimmen of het spook van de kathedraal ontmoeten en er is theater. Ook ga je in gesprek met geïnspireerde mensen en organisaties als Amnesty International

  • HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal, Mathenesserlaan 305, Rotterdam
  • 10.00 uur

Aanmelden kan via een e-mail en het onderstaande formulier. Vermeld daarin de volgende gegevens:

  • Naam met voorletters
  • Aantal vormelingen en begeleiders (1 begeleider per 5 deelnemers)
  • Contactadres: straat, postcode en plaats

Deelname: € 3,- per persoon.

Meer weten? Kijk dan ook op de pagina met achtergondinformatie over de Vuurdoop.


Fotocollagewedstrijd

Om dit jaar in aanmerking te komen voor de Vuurdooptrofee is een fotowedstrijd uitgeschreven. Vormselgroepen kunnen een fotocollage maken rond het thema ‘Je geloof uitdragen’. Iedere jongere uit de groep kan een foto maken. We hebben enkele wedstrijdregels en tips voor het maken van de collage verzameld, die u kunt downloaden. Stuur de fotocollage vóór 7 mei 2017 naar devuurdoop@bisdomrotterdam.nl o.v.v. ‘Vuurdoop fotowedstrijd’ om de Vuurdooptrofee te winnen!

Ik wil me graag inschrijven voor deze activiteit!

Vul uw naam in

Vul een correct emailadres in

Bedankt voor uw inschrijving!

Controleer het postvak van uw email voor de bevestigingsmail, de in deze mail aanwezige link dient u te gebruiken om uw inschrijving te activeren.