Algemeen nieuws

Digitale nieuwsbrief Vronesteyn: Start studiejaar en priesterwijding voor het bisdom

Door: Bisdom Rotterdam vrijdag 30 september 2022

Vronesteyn wil helpen bij het nadenken over roeping, het daarover in gesprek gaan en ervoor bidden

Op maandag 19 september is het ‘Kom en zie-jaar’ gestart. Dit is een traject voor (jonge) mannen die op zoek zijn naar hun roeping en daarbij ook de mogelijkheid van het diaconaat of priesterschap ruimte geven. De eerste bijeenkomst was een avond met ontmoeting, vespers, maaltijd, een inleiding over concrete stappen op de weg van de roepingsonderscheiding en veel onderlinge uitwisseling. In de nieuwsbrief van Vronesteyn die deze week is verstuurd aan abonnees, is er meer over te lezen. Belangstellenden kunnen nog aansluiten na aanmelding via rector Broeders. De volgende bijeenkomst is op 24 oktober en gaat over de vraag: hoe roept de Heer ons en hoe niet?

De tip van de spirituaal van Vronesteyn gaat deze keer over drie ‘sleutels’ voor je roeping. In de agenda van Vronesteyn staan onder meer een priesterwijding op 1 oktober en de dies van Vronesteyn op 3 oktober. Verder wordt in de Nationale Roepingenweek op dinsdag 8 november een online bijeenkomst gehouden voor iedereen die stappen wil zetten met zijn geloof en dan wel eens zegt: kwam er maar een e-mail vanuit de hemel…

  • Nog geen abonnement, lees de nieuwsbrief via deze link
  • Een abonnement nemen kan eenvoudig via www.vronesteyn.nl (pop-up verschijnt in beeld, of via de blauwe button rechts in beeld ‘Volg Vronesteyn’)
  • De nieuwsbrief van Vronesteyn verschijnt vijf keer per jaar
Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven