Algemeen nieuws

Digitale nieuwsbrief Vronesteyn: Zomertijd

Door: Bisdom Rotterdam woensdag 23 juni 2021

Vronesteyn wil helpen bij het nadenken over roeping, het daarover in gesprek gaan en ervoor bidden

“Je beslist niet zomaar even of je wilt trouwen of niet, of je priester wilt worden of niet. Net zo min is het goed deze keuzen maar voor je uit te schuiven.” In het juninummer van de nieuwsbrief van Vronesteyn schrijft de spirituaal over de zomertijd: “Het kan helpen een periode vast te stellen om met deze wezenlijke vragen bezig te zijn. Bijvoorbeeld de zomermaanden. Misschien denk je: zolang heb ik toch niet nodig? Of: Is dat niet erg kort? Denk dan aan de gulden regel: hoe belangrijker de keuze voor je leven is, hoe belangrijker het is God mee te laten praten! En daar is tijd voor nodig.”

De nieuwsbrief van Vronesteyn wil helpen bij het nadenken over roeping, het daarover in gesprek gaan en ervoor bidden. De nieuwsbrief bevat het laatste nieuws van Vronesteyn, een gebed en contactinformatie voor mensen die een oriënterend gesprek willen met Vronesteyn over hun roeping. Op zaterdag 10 juli vindt de Nationale Bedevaart Brielle plaats. In dit nummer schrijft pastoor Jack Glas, custos van het bedevaartsoord in Brielle, over de betekenis die de Martelaren van Gorcum hadden voor zijn roeping.

  • Heeft u nog geen abonnement, dan kun u hier de nieuwsbrief lezen
  • Een abonnement nemen kan eenvoudig via www.vronesteyn.nl (pop-up verschijnt in beeld, of via de blauwe button rechts in beeld ‘Volg Vronesteyn’)
  • De nieuwsbrief van Vronesteyn verschijnt vijf keer per jaar

Zomertijd! (Foto via Pexels.com)

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven