Algemeen nieuws

Inhoudelijk en financieel Jaarverslag 2017

Door: Bisdom maandag 23 juli 2018

Eucharistieviering in de basiliek van Sint Laurentius buiten de Muren, op 19 oktober 2017. (Foto: Ramon Mangold)

Brochure met het jaaroverzicht, de jaarrekening en kerngegevens van het bisdom Rotterdam

Het inhoudelijk en financieel Jaarverslag 2017 van het bisdom Rotterdam is verschenen. Hierin zijn het jaaroverzicht 2017 opgenomen en de jaarrekening 2017. De brochure bevat ook kerngegevens van het bisdom. Elke maand wordt de agenda van de bisschop op de bisdomwebsite gepubliceerd. Het jaaroverzicht achterin in de brochure is in het verlengde daarvan opgesteld.

Het jaarverslag wordt uitgebracht, nadat de jaarrekening 2017 werd goedgekeurd door de Raad voor Economische Aangelegenheden (23 april 2018) en het Hoogwaardig Kathedraal Kapittel (24 mei 2018) en door de bisschop werd ondertekend (24 mei 2018).

In 2017 vond onder meer de bisdombedevaart naar Rome plaats. Op de omslag is daarom een foto afgebeeld van de eucharistieviering in de basiliek van Sint Laurentius buiten de Muren. Hier bevindt zich het graf van de patroonheilige van het bisdom Rotterdam, de heilige diaken Laurentius.

Het inhoudelijk en financieel Jaarverslag is verzonden aan onder meer pastorale beroepskrachten en parochiebesturen en besturen van PCI’en.

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven