Algemeen nieuws

Pastoor H.P.J.M. Verhoeven overleden

Door: Bisdom maandag 26 december 2016

Op maandag 26 december 2016 is, voorzien van het H. Sacrament der zieken, overleden de zeereerwaarde heer Hendricus Paulus Joseph Maria Verhoeven, priester van het bisdom Rotterdam, geboren op 17 maart 1933 te ‘s-Gravenhage en priester gewijd op 23 mei 1959.

Pastoor Verhoeven heeft zich 57 jaar lang ingezet als priester in het bisdom Rotterdam. Voor die inzet is het bisdom hem veel dank verschuldigd.

Veel dank zijn wij ook verschuldigd aan mevrouw Mary van Gils,die hem vele jaren trouw heeft ondersteund.

Henk Verhoeven was een beminnelijk en charmant mens. Trouw in zijn vriendschappen, collegiaal in zijn werk als pastoor en deken, temperamentvol in zijn inzet voor mensen die aan zijn zorgen waren toevertrouwd. Groot was zijn diaconale betrokkenheid op de minder bedeelden in onze samenleving. Dat kwam voort uit een diep doorleefd, persoonlijk geloof waar hij als priester van leefde en als pastor voor leefde.

De eucharistieviering bij gelegenheid van zijn uitvaart wordt gehouden op maandag 2 januari 2017 om 11.00 uur in de kerk van de H. Antonius, Burgemeester de Raadtsingel 45 te Dordrecht. Aansluitend vindt de teraardebestelling plaats op de R.K. begraafplaats aan de Reeweg Oost 118 te Dordrecht.

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven