Algemeen nieuws

Vernieuwde Tussenbeide in verhoogde oplage naar parochies

Door: Bisdom Rotterdam vrijdag 09 oktober 2020

Het eerste nieuwe nummer is dit weekend in de parochies

Omdat het diocesane nieuws tegenwoordig vooral online wordt gebracht, met meer dan duizend abonnees op de digitale nieuwsbrief van het bisdom, is de bisdomkrant Tussenbeide vernieuwd. Het eerste nieuwe nummer ligt dit weekend in de parochies in het bisdom.

De nieuwe Tussenbeide heeft meer ruimte voor achtergrondverhalen, interviews, inspirerende citaten en mooie beelden. Het goede van Tussenbeide is behouden in de vernieuwing. Het blad wordt nog steeds gedrukt op krantenpapier, maar heeft nu een vormgeving als die van een weekendbijlage.

Tussenbeide wordt verspreid via de parochies in het bisdom Rotterdam. Met hen is de afgelopen periode contact geweest over verhoging van de oplage. Bij heel wat parochies bleek dit mogelijk. In de kerk kunnen parochianen altijd een gratis exemplaar meenemen. Wie daarbij wel eens misgrijpt, of nu vanwege het coronavirus minder in de kerk komt, kan een persoonlijk abonnement nemen. Tussenbeide wordt dan per post toegestuurd.

Komende week ontvangen donateurs van Vronesteyn deze vernieuwde Tussenbeide per post uit dank voor hun betrokkenheid bij de priester- en diakenopleiding. Daarnaast wordt de nieuwe Tussenbeide ook toegestuurd aan bestuurders van parochies en caritas instellingen en aan leden van pastorale teams.

“Hopelijk ziet u mogelijkheden in uw parochie om Tussenbeide en het persoonlijk abonnement onder de aandacht te brengen van mensen door het blad mee te geven aan kerkgangers of er bijvoorbeeld aandacht aan te besteden in het parochieblad”, schrijft bisschop Van den Hende in de aanbiedingsbrief. “Het is een manier om contact te houden met al diegenen voor wie het door het coronavirus moeilijker is geworden om naar de kerk te komen.”

Parochies die met Kerstmis het decembernummer van Tussenbeide met het eigen parochieblad willen bezorgen bij parochianen kunnen hierover contact opnemen met kanselier Frits Vermeulen via f.vermeulen@bisdomrotterdam.nl

  • Tussenbeide biedt u graag het gemak van een persoonlijk abonnement. Meld u aan via tussenbeide@bisdomrotterdam.nl of bel met het bisdom op 010 - 2815171 (voor een persoonlijk abonnement wordt een jaarlijkse gift van € 12,50 gevraagd)
  • Download Tussenbeide
Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven