Inspiratie

Bisdombedevaart: reünie, fotoverslag en Geloofsgesprek

Door: Bisdom vrijdag 10 november 2017

Foto: Ramon Mangold

Reünie met kerstconcert en aansluitend ontmoeting

Het bisdom organiseert op 10 december een reünie voor de mensen die in oktober deelnamen aan de bisdombedevaart naar Rome. “We zijn al weer enkele weken terug uit Rome, maar u bent net als ik ongetwijfeld nog regelmatig in de eeuwige stad Rome”, schrijft vicaris Tjeerd Visser in de uitnodiging. “We mogen terugkijken op een geslaagde reis met een groot aantal hoogtepunten: de eucharistievieringen, het bezoek aan FAO, de wandelingen langs bijzondere plekken en natuurlijk: de ontmoeting met elkaar.”

“We hebben met elkaar gebouwd aan een netwerk van liefde. Het is goed om dit netwerk te onderhouden”, aldus de vicaris, die namens de bisschop uitnodigt voor de reünie.

De reünie vindt plaats op 10 december in de HH. Laurentius en Elisabeth Kathedraal in Rotterdam. De kerk is om 15.00 uur open. Om 15.30 uur is er een kerstconcert. Dit wordt gegeven door de kathedrale H. Laurentius en Elisabethcantorij. Aansluitend is er de gelegenheid elkaar te ontmoeten.

In het decembernummer van Tussenbeide wordt een katern opgenomen met een fotoverslag van de bedevaart. De deelnemers ontvangen dit digitaal bij de uitnodiging voor de reünie van de bedevaart. Via Francis Wout kan een exemplaar van Tussenbeide worden besteld (E. f.wout@bisdomrotterdam.nl).

Op zondagochtend 12 november is op NPO2 om 10.15 uur het Geloofsgesprek te zien dat in Rome werd opgenomen met Mgr. Van den Hende, Arno Aardoom uit Dordrecht en Ruben Stolker uit Leiden. De uitzending is daarna te bekijken via uitzending gemist en de website van de KRO.

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven