Inspiratie

Voorbereidingen zomerkampen: inschrijven is nog mogelijk

Door: Bisdom vrijdag 19 mei 2017

Voorbereidingen voor de zomerkampen op Vronesteyn.

Drie unieke kampen voor kinderen, tieners en jongeren

De inschrijving voor de Zomerkampen van het bisdom Rotterdam is in volle gang. In totaal hebben zich al veertig deelnemers gemeld. Er worden drie kampen voor kinderen, tieners en jongeren georganiseerd die duren van zondag 16 tot en met zaterdag 22 juli 2017. Jongens en meiden kunnen zich nog tot en met 10 juni inschrijven.

Het Kinderkamp, Tienerkamp en Jongerenkamp geven de deelnemers een week vol ontspanning, sport en spel, lol, inspiratie en geloof. Zo zijn er actieve spellen in bossen nabij de kamplocaties, een uitstapje en afwisselende activiteiten. De combinatie van een zomerkamp en verdieping is wat de kampen uniek maakt. Samen met een pastorale beroepskracht geeft de leiding vorm aan het jaarthema, dat ontleend wordt aan de Bijbel. Dit jaar is thema ‘Handen uit de mouwen’, waarin de werken van barmhartigheid centraal staan: iets goeds doen voor een ander naar het voorbeeld van Jezus.

Op het Tienerkamp en Jongerenkamp wordt dit thema letterlijk in de praktijk gebracht door een sociale activiteit. Bijvoorbeeld een high tea voor ouderen of spelletjes doen met mensen met een beperking. In de dagopening en dagsluiting speelt het thema ook een grote rol. Op het Kinderkamp spelen de jongens en meisjes het bijbelverhaal van de dag na in een toneelstukje.

De drie zomerkampen vinden plaats op verschillende locaties:

  • Kinderkamp: 8-12 jaar (€ 120,00 per kind) in Amerongen
  • Tienerkamp: 13-14 jaar (€ 130,00 per tiener) in Lisse
  • Jongerenkamp: 15-17 jaar (€ 140,00 per jongere) in Roosendaal

Voor meer informatie zie www.bisdomrotterdam.nl/zomerkampen

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven