Inspiratie

Zomerkampen: Er zijn nog enkele plekken voor deelnemers

Door: Bisdom donderdag 15 juni 2017
Iets goeds doen voor een ander naar het voorbeeld van Jezus

Er zijn al 52 deelnemers voor de Zomerkampen Bisdom Rotterdam. Met andere woorden: er is ook nog plek voor een aantal extra deelnemers. Daarom is de inschrijving verlengd tot 25 juni.

De Zomerkampen worden georganiseerd van 16 t/m 22 juli. Er zijn drie kampen, verdeeld over leeftijdscategorieën. Meegaan op zomerkamp betekent een week vol gezelligheid, sport en spel, lol, inspiratie en geloof. Er zijn leuke spellen. Natuurlijk hoort muziek maken en om de beurt helpen bij het corvee er ook bij.

“We delen het katholieke geloof”, aldus de organisatie van de kampen. “Er is een dagopening en een dagsluiting. Tijdens de week is er een viering, die we samen voorbereiden. Ook in de werkvormen komt het geloof terug, aan de hand van het jaarthema. Dit jaar is dat ‘Handen uit de mouwen’ waarin de werken van barmhartigheid centraal staan: iets goeds doen voor een ander naar het voorbeeld van Jezus.”

Het Kinderkamp in Amerongen is voor jongens en meiden van 8 t/m 12 jaar. Het Tienerkamp in Lisse is voor 13 en 14-jarigen. De 15 t/m 17-jarigen gaan naar Roosendaal voor het Jongerenkamp. De drie kampen vinden plaats in scoutinggebouwen.

De vrijwilligers die de zomerkampen organiseren nodigen enthousiast uit: “Grijp deze kans en ga van 16 t/m 22 juli mee op het Kinderkamp, Tienerkamp of Jongerenkamp. Kijk op www.bisdomrotterdam.nl/zomerkampen voor meer info. Op deze pagina staat een verwijzing naar de pagina’s per kamp, waar deelnemers zich kunnen inschrijven.”

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven