Steun Vronesteyn

Steun Vronesteyn met uw gebed en financieel

Vronesteyn is het centrum voor de opleiding tot priester en diaken in het bisdom Rotterdam. In Vronesteyn is steeds grote aandacht voor de vorming van nieuwe priesters en diakens. De vorming als mens (persoonsvorming) is het fundament en daarnaast ontvangen kandidaten geestelijke, intellectuele en pastorale vorming. Dit alles met het oog op hun dienstwerk als priesters en diakens in de parochies van het bisdom, ten dienste van de voortgang van het geloofsleven.

Uw gift is zeer welkom via: IBAN NL29 INGB 0000 3656 73 ten name van Centrum Vronesteyn. U kunt uw gift ook via iDeal overmaken met onderstaand formulier.

Uw gegevens

Als u de bovenstaande velden niet invult, doneert u anoniem.

Met een bedrag van:

Wilt u donateur worden? Geef dan uw gegevens door via de ansichtkaart van Vronesteyn. Want Vronesteyn ontvangt geen gegevens via uw bank.

U kunt Vronesteyn op drie manieren financieel ondersteunen: middels een gewone gift, een periodieke gift, door Vronesteyn op te nemen in uw testament. Vronesteyn heeft de ANBI-status. Dit betekent dat uw gewone gift, onder voorwaarden, aftrekbaar is van de inkomstenbelasting. Periodieke giften zijn volledig aftrekbaar. Als u Vronesteyn op wilt nemen in uw testament, kan dat via een legaat of een erfstelling. Het RSIN nummer van Vronesteyn is 824 116 859.

Wij geven u graag meer informatie.

Mr J.C.G.M. Bakker, algemeen econoom
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam
T 010 - 2815171
E john-bakker@bisdomrotterdam.nl

Rector drs. W.P.L. (Walter) Broeders
Park Vronesteyn 14
2271 HS Voorburg
T 070 - 3873804
E priesteropleiding@bisdomrotterdam.nl

Foto: Johan Wouters

Deel dit item

Volg Vronesteyn!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Volg Vronesteyn!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven