De studentenparochie H. Catharina van Alexandrië voor studenten in het bisdom Rotterdam is actief in Delft, Leiden en Rotterdam. Voor alle studenten is er een breed aanbod van vorming en begeleiding op basis van het katholiek sociaal denken. Voor studenten die willen groeien in het R.-K. geloof is er specifiek aanbod van liturgie, catechese en pastoraat. Ook zijn er kortlopende of eenmalige activiteiten ('events') op het terrein van onder andere filosofie, spiritualiteit, de sociale leer van de Kerk alsook pelgrimages en kloosterweekends.

Foto: Ramon Mangold

Graag vragen wij uw gebed en financiële steun voor de verschillende activiteiten van de studentenparochie. Helpt u mee de activiteiten voor studenten te realiseren?

Uw bijdrage is van harte welkom op IBAN NL63 INGB 0000 7483 08 t.n.v. Studentenparochie Catharina van Alexandrië te Rotterdam. Indien u zelf overboekt, bijvoorbeeld via internetbankieren, vermeldt u dan s.v.p. uw adresgegevens bij 'Mededeling/Omschrijving'.