Tour of Faith

Maandelijkse ontmoeting en geloofsgesprek voor jongeren in het bisdom Rotterdam

Tour of Faith is de maandelijkse jongerenontmoeting voor jongeren (16-30 jaar) in het bisdom Rotterdam. Je bent steeds te gast in een parochie. Je viert de eucharistie met de bisschop als celebrant, hebt een geloofsgesprek en sluit af met een gezamenlijke (brood)maaltijd. Tour of Faith vindt plaats op elke tweede zondag van de maand. De eucharistieviering begint om 15.00 uur. Het programma eindigt rond 18.30 uur.

De viering van Wereldjongerendag op Palmzondag is een speciale editie van Tour of Faith. Op deze dag zijn we in gedachten verbonden met jongeren over de hele wereld. Er is dan een uitgebreid programma voor jongeren uit het bisdom. Hiervan maken een eucharistieviering en workshops deel uit. Ter voorbereiding op Pasen is er gelegenheid om het sacrament van boete en verzoening te ontvangen tijdens de aanbidding van het heilig Sacrament.

In december staat Tour of Faith in het teken van de voorbereiding op Kerstmis. Je kunt het sacrament van boete en verzoening ontvangen als je dat wilt. De opzet van de middag wordt hierop aangepast.

Zie voor de laatste informatie de Facebook-pagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. Als je de pagina volgt, krijg je automatisch de uitnodiging voor de volgende bijeenkomst.

Zie ook de activiteiten op deze website voor de data met de locaties.

Workshop tijdens Tour of Faith op Palmzondag. (Foto: Ramon Mangold)

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven