Inspiratie

LIVESTREAM 9 juli Feestdag van de HH. Martelaren van Gorcum

Door: Bisdom Rotterdam woensdag 08 juli 2020

Foto: Ramon Mangold

Volg de livestream via de website martelarenvangorcum.nl

Van 30 juni tot 8 juli is door leden van de Gebedsgroep Martelaren een noveen gebeden als voorbereiding op het feest van de HH. Martelaren van Gorcum op donderdag 9 juli. Op deze dag wordt de eucharistieviering op het heiligdom in Brielle live gestreamd. Custos Jack Glas is celebrant. Diaken Iwan Osseweijer is diaken van dienst.

Volg de livestream op donderdag 9 juli vanaf 14.00 uur en bid mee. Op voorspraak van de negentien Martelaren van Gorcum die in 1572 met volharding in hun geloof in Brielle de marteldood hebben ondergaan, wordt onder meer gebeden voor alle martelaren van vroeger en nu en voor alle mensen in gevangenschap en eenzaamheid vanwege hun geloof.

Volg deze zaterdag 11 juli ook de Nationale Bedevaart vanaf 11.00 uur via de livestream. Kardinaal Eijk is hoofdcelebrant in de eucharistieviering. Bisschop Van den Hende concelebreert. De Nationale Bedevaart sluit met het thema ‘Getuigen van het Woord’ aan bij het Jaar van het Woord van God dat wordt gehouden in het bisdom Rotterdam.

Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven