Informatie- en inspiratiekrant voor het bisdom Rotterdam

Tussenbeide is de informatie- en inspiratiekrant van het bisdom Rotterdam. Het blad verschijnt vier keer per jaar met informatie en inspiratie voor het geloofsleven in de Kerk van Rotterdam.

Tussenbeide wordt verspreid via de parochies in het bisdom Rotterdam en online gepubliceerd (zie bij documenten/downloads onder 'publicaties'). U kunt ook een persoonlijk abonnement nemen, zodat u Tussenbeide per post ontvangt.

In elke Tussenbeide zijn linkjes opgenomen naar onder meer video's. Wilt u de video's bekijken, klik dan hieronder op het nieuwsbericht over de betreffende Tussenbeide.

 • Wat betekent het als we relieken bewaren en vereren? In het nieuwe nummer van Tussenbeide schrijft bisschop Van den Hende hierover. In het bisdom worden belangrijke relieken bewaard en vereerd in het heiligdom van de Martelaren van Gorcum in Brielle.

 • Het zomernummer van Tussenbeide wordt in het eerste weekend van juli verspreid in de parochies. Het nummer kreeg als thema mee “Heiligen en onze roeping” en besteedt in het bijzonder aandacht aan de relieken die het bisdom dit voorjaar mocht ontvangen én aan relieken die altijd in het bisdom Rotterdam worden bewaard en vereerd.

 • Lees het paasnummer van Tussenbeide nu ook online

  Door: Bisdom Rotterdam woensdag 03 april 2024

  Het paasnummer van Tussenbeide werd in de week voor Pasen verspreid naar parochies. Het bisdommagazine is nu ook online te lezen

 • Lees het kerstnummer van Tussenbeide nu ook online

  Door: Bisdom Rotterdam maandag 18 december 2023

  Het kerstnummer van Tussenbeide is eerder deze maand verspreid naar parochies. Het bisdommagazine wordt bezorgd met het parochieblad of uitgereikt in de kerk. Het kerstnummer van Tussenbeide is nu ook online te lezen. In het blad is onder meer een artikel opgenomen over paus Franciscus en de kerststal.

 • Deze Kerst: Tussenbeide met ‘levende kerststal’

  Door: Bisdom Rotterdam dinsdag 28 november 2023

  Het kerstnummer van Tussenbeide wordt deze week verspreid naar parochies. Vanwege Kerstmis gebeurt dit in overleg met parochies in een grote oplage van 55.000 exemplaren. Het bisdommagazine wordt bezorgd met het parochieblad of uitgereikt in de kerk. De ‘levende kerststal’ bij Tussenbeide wordt u aangeboden door Vronesteyn.

Lees meer
Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven