Welkom op bisdomrotterdam.nl/jong

In het bisdom Rotterdam worden veel activiteiten georganiseerd voor jeugd en jongeren. Het diocesane programma kent onder meer de maandelijkse Tour of Faith met de bisschop, de Vuurdoop voor vormelingen, een misdienaarsdag en diaconale acties.

Hiernaast vind je daarover meer informatie. En onderaan deze pagina vind je nieuwsberichten over jongeren.

 • Bisschop en jongeren sluiten het Tour of Faith-seizoen af

  Door: Bisdom Rotterdam maandag 10 juni 2024

  Op zondag 9 juni vond in Schiedam de laatste Tour of Faith van het seizoen plaats. Bijna dertig jongeren kwamen samen voor de ontmoeting in en rond de Liduina Basiliek. De jongeren vierden met bisschop Van den Hende de eucharistie. Bij de ontmoeting na de mis was er een inleiding over de heilige Liduina, die werd gegeven door diaken Iwan Osseweijer.

 • FOTOVERSLAG De Vuurdoop! voor vormelingen

  Door: Bisdom Rotterdam zondag 19 mei 2024

  Tweehonderd vormelingen en ongeveer zestig ouders en begeleiders kwamen op zaterdag 18 mei samen voor de Vuurdoop. De dag vond plaats in en rond de H. Bartholomeus kerk in Nootdorp (parochie Christus Koning).

 • Op zondag 28 april kwamen de bisschop en tientallen jongeren samen voor de Tour of Faith in Lisse. De ontmoeting startte met een eucharistieviering in de Sint-Agathakerk en werd daarna vervolgd in het Paus Franciscushuis naast de kerk.

 • Bisschop en jongeren vieren Palmzondag

  Door: Bisdom Rotterdam woensdag 27 maart 2024

  Ongeveer veertig jongeren kwamen op Palmzondag samen in Den Haag bij Tour of Faith. De bisschop en jongeren werden verwelkomd door de blauwe zusters in de kerk van de H. Antonius van Padua (Boskantkapel).

 • De Vuurdoop! gaat naar Nootdorp

  Door: Bisdom Rotterdam dinsdag 05 maart 2024

  De aanmelding voor de Vuurdoop! is geopend. Begeleiders van vormelingen, vormselwerkgroepen en pastorale teams hebben hierover een brief ontvangen. In de brief maakt de werkgroep die de dag organiseert bekend dat er dit jaar een nieuwe locatie is. De Vuurdoop! gaat naar Nootdorp.

Lees meer
Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven