Welkom op bisdomrotterdam.nl/jong

In het bisdom Rotterdam worden veel activiteiten georganiseerd voor jeugd en jongeren. Het diocesane programma kent onder meer de maandelijkse Tour of Faith met de bisschop, de Vuurdoop voor vormelingen, een misdienaarsdag en diaconale acties.

Hiernaast vind je daarover meer informatie. En onderaan deze pagina vind je nieuwsberichten over jongeren.

Zie voor informatie ook de facebookpagina Jongerenpastoraat bisdom Rotterdam. En kijk in de agenda op deze website voor data en locaties. Meld je aan voor de nieuwsbrief jeugd & jongeren. Of voor de whatsapp-groep via jong@bisdomrotterdam.nl.

Heb je een vraag, mail dan naar jong@bisdomrotterdam.nl.

 • Bisschop en deelname aan de Maria Ommegang Bergen op Zoom

  Door: Bisdom Rotterdam woensdag 29 juni 2022

  Op zondagmiddag 26 juni nam bisschop Van den Hende deel aan de Maria Ommegang in Bergen op Zoom. Jongeren uit het bisdom Rotterdam waren uitgenodigd om als afsluiting van het seizoen de Ommegang mee te maken en daarna een ontmoeting te hebben met jongeren uit het bisdom Breda.

 • Jongeren vertellen over hun mooiste WJD-ervaring

  Door: Katholiekleven.nl maandag 27 juni 2022

  Honderd jongeren uit verschillende bisdommen en enkele tientallen mensen (jonge) leiding waren dit voorjaar op Ameland voor de WJD@Home. Katholiekleven.nl vroeg jongeren er naar hun mooiste WJD-ervaring.

 • 400 vormelingen nemen deel aan eerste Vuurdoop! na de coronaperiode

  Door: Bisdom Rotterdam dinsdag 07 juni 2022

  Tot tweemaal toe kon de Vuurdoop! voor vormelingen niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen. Maar op zaterdag 4 juni, de zaterdag voor Pinksteren, verwelkomde de kathedraal in Rotterdam weer vierhonderd vormelingen en meer dan honderd ouders en begeleiders. De editie van 2022 pakte zo de draad weer op van de Vuurdoop 2019.

 • VIDEO Dit waren de WJD@Home op Ameland

  Door: Katholiekleven.nl vrijdag 20 mei 2022

  Bekijk nu ook het videoverslag van de WJD@Home op Ameland. Dit werd gemaakt door katholiekleven.nl. In deze video vertellen jongeren hoe mooi, leuk en inspirerend de WJD zijn.

 • Zomerkampen: Wat neem je mee naar het zomerkamp?

  Door: Bisdom Rotterdam vrijdag 20 mei 2022

  Jongeren die in juli de zomerkampen van het bisdom begeleiden, kwamen op 13 en 14 mei bij elkaar in Dordrecht voor teambuilding en inhoudelijke voorbereiding. Enkele jongeren zijn dit jaar voor het eerst kampleiding. Anderen gaan al heel wat jaren mee. Er is een kinderkamp, tienerkamp en jongerenkamp. Alle kampen vinden plaats van 10 tot en met 16 juli.

Lees meer
Deel dit item

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze tweewekelijkse nieuwsupdate en mis niets.

Aanmelding aan het verwerken
Er is iets fout gegaan bij het aanmelden
Bedankt voor je aanmelding
× Deze popup niet meer weergeven